Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ενημέρωση για την επανέκδοση της «άποψης» - Προετοιμασίες για το β΄ φύλλο


Ενημέρωση για την επανέκδοση της «άποψης» - Έναρξη εργασιών για την έκδοση του επόμενου φύλλου:
Όπως είχαμε ενημερώσει, η εφημερίδα του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών Νάξου, η «άποψη» Σκαδού-Μέσης, επανακυκλοφόρησε, περί τις αρχές Αυγούστου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η συντακτική επιτροπή της «άποψης» ευελπιστούν το α΄ αυτό τεύχος να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των μελών και των φίλων του Συλλόγου μας, και ευχαριστούν θερμά όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί, με πολλούς τρόπους, στο πολύ σημαντικό αυτό εγχείρημα. Στόχος του Συλλόγου είναι η «άποψη» να αγκαλιαστεί από τους αναγνώστες της, όπως ακριβώς συνέβαινε και πριν.
Με αυτήν την ευκαιρία, λοιπόν, ενημερώνουμε ότι ξεκινούν οι προετοιμασίες για την συγκέντρωση της ύλης, που θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος, περί τις αρχές Νοεμβρίου. Εάν έχετε κάποιο κείμενο για να θέσετε υπ΄όψιν της συντακτικής επιτροπής, μπορείτε να το αποστείλετε στην διεύθυνση e-mail: naxosapopsi@gmail.com (τα κείμενα πρέπει να είναι σύντομα και γραμμένα σε τύπο αρχείου Word).
Εάν δεν σας απεστάλη το α΄ τεύχος και επιθυμείτε να το παραλαμβάνετε, μπορείτε να μας στέλνετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, ταχυδρομικός κώδικας) είτε με μήνυμα εδώ, στην Σελίδα μας, είτε στο e-mail του Συλλόγου, skado.mesi@gmail.com.
(Στην φωτογραφία, το εξώφυλλο του α΄ φύλλου της επανεκδοθείσης εφημερίδας μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου