Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Το Δ.Σ. της ΟΝΑΣ, ενημερώνει σχετικά με τη γενική συνέλευση και τη συνάντηση αντιπροσωπείας με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση:

1. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Την Κυριακή 14/12/2014 και ώρα 10:30 πμ., στη λέσχη του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου (Ανταίου 47, Γαλάτσι), θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Ο.ΝΑ.Σ., με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Απολογισμός δράσης του ΔΣ
2. Οικονομικός απολογισμός του ΔΣ
3. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής
4. Προγραμματισμός δράσης του ΔΣ για το 2015
5. Οικονομικός προϋπολογισμός του ΔΣ για το 2015
Επειδή η Συνέλευση είναι η τρίτη επαναληπτική, σύμφωνα με το άρθρο 21 του καταστατικού της Ο.ΝΑ.Σ, θα έχει απαρτία με όσους αντιπροσώπους και Συλλόγους, τακτικά μέλη, παρευρίσκονται και είναι ενήμεροι ταμειακά.


2. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αντιπροσωπεία της Ο.ΝΑ.Σ συναντήθηκε με τον Υπουργό Εργασίας και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση, στο Υπουργείο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και άριστη φιλοξενία. Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο ναξιώτικης παρέας, αφού όλοι όσοι έλαβαν μέρος ήταν Ναξιώτες (Υπουργός, Σύμβουλοι, αντιπροσωπεία Ο.ΝΑ.Σ.). 

Η συνάντηση είχε διάρκεια πάνω από μία ώρα και τέθηκαν υπόψη του Υπουργού όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη Νάξο. Του ζητήθηκε δε να συμβάλλει, στο βαθμό που μπορεί, για την επίλυσή τους και του δόθηκε σχετικό υπόμνημα. 

Ο Υπουργός είχε θετική στάση απέναντι στην επίλυση των προβλημάτων που τέθηκαν και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπεγράφη υπουργική απόφαση, με την οποία ρυθμίζονται ορισμένα θέματα, που έχουν σχέση με την ασφάλιση των συριδεργατών

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ          ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου